The Matcha Man

Als liefhebber van Japan en Japanse thee had ik me tot doel gesteld de allerhoogste kwaliteit Ceremonial Matcha naar Nederland halen voor jullie en dat is gelukt. Ik ben er enorm trots op en ben benieuwd naar jullie mening. Kwaliteit wint altijd. Ik deel mijn liefde voor Japan en Japanse thee graag met jullie.

The Matcha Man

Puurpaddestoel

Bij PuurPaddestoel.nl hebben we een passie voor hoogwaardige, pure paddestoelen producten. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment verse paddestoelen, gedroogde lekkernijen, growkits, tincturen en nog veel meer.

Puurpaddestoel

CHILLI CHAN’s

Introducing Eyan – a passionate foodie born in Hong Kong, raised in Sydney, now residing in Amsterdam. Despite trying all the chilli oils and Taiwanese noodles in Asian supermarkets, none tasted like home. The concept of Chilli Chan’s started during the 2021 lockdown. Eyan desperately craved home-cooked food and couldn’t have any, so she took some recipes from my mum and sister and created her own version with a modern twist. Encouraged by family and friends, she is excited to share her products with you.

Products: Crispy Chilli oil, Chilli Vinegar, Hot honey, Chilli Peanut butter and Chilli Chan’s Noodles!

Chilli Chan’s

DOG TALK

DogTalk – hondentraining & gedragstherapie
Voor een blije hond en blije baas.

Onze trainingen en begeleiding zijn maatwerk, gebaseerd op aandacht, vertrouwen en samenwerking. Zodat jij jouw hond in het dagelijks leven met veel plezier kunt begeleiden.
DogTalk hondenschool is voor elke hond en elke eigenaar. Samen zoeken we naar de best passende training voor jou en jouw hond. We trainen op onze indoor locatie (met shop), het veilig omheinde outdoor trainingsveld, in het Amsterdamse Bos , thuis of op locatie. Daar waar nodig is!
We zijn geaccrediteerd als hondenschool en gedragstherapeut wordt onze begeleiding ook vergoed door de meeste dierzorgverzekeraars.

Dog Talk

De Groene Schoonmaakwinkel

De Groene Schoonmaakwinkel is dé plek voor slimme eco warriors die hun schoonmaakskills willen upgraden zonder de planeet geweld aan te doen.
Op de Pure Markt bieden we een mooi assortiment aan milieuvriendelijke schoonmaakproducten van inspirerende duurzame merken. Bij DGSMW draait het niet alleen om zeep, maar ook om inspiratie en een gezellig fris huis. We hebben een kleurrijke collectie van vrolijke keukentextiel, borstels, toiletblokjes en meer. Alles is fair en duurzaam geproduceerd, dus je shopt met een goed gevoel. Bij DGSMW vinden we dat schoonmaken fun en makkelijk moet zijn. Dus kom gezellig langs en ontdek hoe onze producten je kunnen helpen om meer dan alleen je huis schoon te maken.

De Groene Schoonmaakwinkel

yazgibi

Yazgibi

Tijdens mijn vele reizen naar Turkije ontdekte ik al lang geleden de hamamdoek, een superleuk en handig item, niet alleen voor de sauna of hamam, maar voor zoveel meer doeleinden te gebruiken. Inmiddels een trenditem en voor velen niet meer weg te denken uit koffer of rugzak.
Ons textiel komt uit een kleinschalige weverij in Turkije. De weverij maakt uitsluitend gebruik van traditionele handbediende weefmachines. Deze weefmachines kunnen heel oud zijn, destijds aangeschaft door Kemal Atatürk om de economie te stimuleren. De snelheid van het weven met deze machines ligt veel lager in vergelijking met massa geproduceerde stoffen, de draad raakt minder beschadigd en zorgt voor een duurzaam product wat lang meegaat en mooi blijft.
De weverij, welke deel uitmaakt van een ‘social responsibility project’ biedt werkgelegenheid aan de inwoners van het dorp en houdt het oude ambacht in stand.
De mooie hamamdoeken en badjassen zijn lekker zacht, kom zelf voelen (of passen) op de Pure Markt of check alvast de website.

Yazgibi

urban bakers

URBAN BAKERS

Urban Bakers is een ambachtelijke bakkerij, waar vol passie en met ruim 15 jaar ervaring, brood en banket gebakken wordt. De nadruk ligt op terug naar de basis en natuurlijke ingrediënten tot hun recht laten komen. Daarom gebruiken we alleen plantaardige ingrediënten, letten erop dat zoveel mogelijk biologisch is en halen we het bloem direct bij de molen in de omgeving. Onze broden worden gemaakt met een eigen ontwikkeld zuurdesem, die mild is van smaak.

Urban Bakers

Wolff & Haslinghuis

Met mijn merk Wolff & Haslinghuis breng ik slow fashion: geen seizoenen, niet in de uitverkoop. Mijn collectie bestaat uit mooie, tijdloze herenshirts, gemaakt van 100% linnen van Europees vlas. Linnen is het luxe alternatief met een geweldig draagcomfort. Het is absorberend en valt heel soepel. Bovendien is het een duurzame stof. Europees vlas is namelijk een zero waste-product, dat alleen regenwater nodig heeft, zonder irrigatie. Linnen heeft hierdoor een minimale impact op het klimaat en past helemaal bij de eisen van nu.

Ps) Stiekem verkoop ik de mannen shirts ook veel aan hippe dames en meiden, de trend op dit moment is over-sized 😉

Wolff & Haslinghuis | Linen Leisure Wear