Olivious Nederland BV

Omdat er zoveel onderzochte en bewezen gezondheidsvoordelen zijn voor het dagelijks consumeren van extra vergine olijfolie hebben wij de Olivious olijfshot ontwikkeld. Voor iedereen die wil profiteren van al deze voordelen maar niet weet wat je nu moet kopen of het moeilijk vindt om regelmatig (het liefst elke dag) voldoende extra vergine olijfolie in het dagelijkse dieet op te nemen.

Olivious Nederland BV

Junita Skincare

Bij Junita® geloven we dat huidverzorging meer is dan een routine; het is een transformerende reis van zelfzorg en zelfliefde. We stellen onze formules zorgvuldig samen en zorgen ervoor dat ze vrij zijn van agressieve chemicaliën en giftige stoffen en in plaats daarvan boordevol zitten met het goede van de natuur. We combineren het nieuwste wetenschappelijke onderzoek met beproefde technieken om producten te creëren die zichtbare resultaten opleveren en tegelijkertijd de delicate balans van je huid respecteren.

Junita Skincare

The Matcha Man

Als liefhebber van Japan en Japanse thee had ik me tot doel gesteld de allerhoogste kwaliteit Ceremonial Matcha naar Nederland halen voor jullie en dat is gelukt. Ik ben er enorm trots op en ben benieuwd naar jullie mening. Kwaliteit wint altijd. Ik deel mijn liefde voor Japan en Japanse thee graag met jullie.

The Matcha Man

Foto van de paddenstoelen van Puur Paddestoel

Puurpaddestoel

Wij bieden een uitgebreid assortiment van verse en gedroogde paddenstoelen, waaronder champignons, shiitake, oesterzwammen, kastanjechampignons, en meer. Daarnaast hebben we diverse paddenstoelproducten zoals paddenstoelenmix, bouillon, pasta, en risotto. Ontdek ook onze heerlijke soeppakketjes en verrukkelijke jams, gemaakt van een scala aan paddenstoelenvariëteiten.
Kom genieten van smakelijke gerechten en ontdek de veelzijdigheid van paddenstoelen in onze productenlijst!

Puurpaddestoel

Foto van chilli chan product dat als een druif wordt opgegeten

CHILLI CHAN’s

Introducing Eyan – a passionate foodie born in Hong Kong, raised in Sydney, now residing in Amsterdam. Despite trying all the chilli oils and Taiwanese noodles in Asian supermarkets, none tasted like home. The concept of Chilli Chan’s started during the 2021 lockdown. Eyan desperately craved home-cooked food and couldn’t have any, so she took some recipes from my mum and sister and created her own version with a modern twist. Encouraged by family and friends, she is excited to share her products with you.

Products: Crispy Chilli oil, Chilli Vinegar, Hot honey, Chilli Peanut butter and Chilli Chan’s Noodles!

Chilli Chan’s

DOG TALK

DogTalk – hondentraining & gedragstherapie
Voor een blije hond en blije baas.

Onze trainingen en begeleiding zijn maatwerk, gebaseerd op aandacht, vertrouwen en samenwerking. Zodat jij jouw hond in het dagelijks leven met veel plezier kunt begeleiden.
DogTalk hondenschool is voor elke hond en elke eigenaar. Samen zoeken we naar de best passende training voor jou en jouw hond. We trainen op onze indoor locatie (met shop), het veilig omheinde outdoor trainingsveld, in het Amsterdamse Bos , thuis of op locatie. Daar waar nodig is!
We zijn geaccrediteerd als hondenschool en gedragstherapeut wordt onze begeleiding ook vergoed door de meeste dierzorgverzekeraars.

Dog Talk

De Groene Schoonmaakwinkel

De Groene Schoonmaakwinkel is dé plek voor slimme eco warriors die hun schoonmaakskills willen upgraden zonder de planeet geweld aan te doen.
Op de Pure Markt bieden we een mooi assortiment aan milieuvriendelijke schoonmaakproducten van inspirerende duurzame merken. Bij DGSMW draait het niet alleen om zeep, maar ook om inspiratie en een gezellig fris huis. We hebben een kleurrijke collectie van vrolijke keukentextiel, borstels, toiletblokjes en meer. Alles is fair en duurzaam geproduceerd, dus je shopt met een goed gevoel. Bij DGSMW vinden we dat schoonmaken fun en makkelijk moet zijn. Dus kom gezellig langs en ontdek hoe onze producten je kunnen helpen om meer dan alleen je huis schoon te maken.

De Groene Schoonmaakwinkel