Ondernemen op de Pure Markt

We zijn altijd opzoek naar de nieuwste foodtrends, vernieuwende concepten en activiteiten die leuk en interessant zijn voor het hele gezin. Wij zijn voornamelijk een food-markt en hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar voor non-food.
Heb je iets wat goed bij de Pure Markt past? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.
Je ontvangst automatisch een kopie van het formulier, je weet dan dat het formulier bij ons is aangekomen. Aan de hand van je inschrijving beoordelen we of je product bij ons concept past en wanneer je op de Pure Markt kan deelnemen. Je hoort zo snel mogelijk van ons of, en wanneer deelname mogelijk is.

LET OP: Wij werken inmiddels met een wachtlijst voor staplaatsen en eten en drinken voor consumptie op de markt.

 

INSCHRIJFFOMULIER 2024

Wij zoeken voor onze markt nog de volgende producten:
AGF
snijbloemen & planten
thee/koffie voor thuis gebruik
haring & verse vis

  • Meer informatie over onze locaties vind je hier

    Locaties

Selectiecriteria

Type product, kwaliteit, herkomst, productieproces, ambachtelijkheid / vakmanschap, vernieuwend, exclusiviteit, seizoen en duurzaamheid.
Wij zijn voornamelijk een food-markt maar hebben ook een aantal non-food plekken beschikbaar.

Faciliteiten

Wij regelen alle ingrediënten voor een sfeervolle en gezellige markt: de kramen, live muziek en entertainment, terrassen (overdekt als het nodig is), toiletten voor de hoge nood en natuurlijk leuke bezoekers. Elektriciteit is tegen een meerprijs beschikbaar en moet vooraf worden aangevraagd. Onze marktmeesters verzorgen de coördinatie en logistiek ter plekke en wijzen je naar de kraam waar je zelf de “slingers” mag ophangen om de markt tot leven te brengen.

Afmetingen kramen

Lengte: 4 m
Diepte: 2,50 m
Hoogte: 2,50 m
Diepte tafel: 1,10 m
Grond naar tafel: 70 cm
Grond naar bovenzeil: 1,90 m

Ook niet onbelangrijk

Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je je inschrijft. De prijs voor deelname verschilt van locatie tot locatie maar ligt gemiddeld tussen €88 – €110 excl. btw en extra’s zoals stroom. De exacte prijzen vind je op de inschrijfformulieren. Als je nog vragen hebt of iets onduidelijk vindt, stuur ons dan even een mail.

Contact