Ondernemen op de Pure Markt

Inschrijven voor de Pure Markt in 2022 is nu mogelijk.

We zijn altijd opzoek naar de nieuwste foodtrends, vernieuwende concepten en activiteiten die leuk en interessant zijn voor het hele gezin. Heb je iets wat goed bij de Pure Markt past? Meld je dan aan via de inschrijfformulieren. Je ontvangst dan automatisch een kopie van het formulier een bevestiging van ontvangst. Je weet dan dat het formulier bij ons is aangekomen. Aan de hand van je inschrijving beoordelen we of je product bij ons concept past en wanneer je op de Pure Markt kan deelnemen. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons of en wanneer deelname mogelijk is.

 

INSCHRIJFFORMULIER AMSTERDAM 2022

  • Meer informatie over onze locaties vind je hier

    Locaties

Selectiecriteria

Type product, kwaliteit, herkomst, productieproces, ambachtelijkheid / vakmanschap, vernieuwend, exclusiviteit, seizoen en duurzaamheid.

Faciliteiten

Wij regelen alle ingrediënten voor een sfeervolle en gezellige markt: de kramen, live muziek en entertainment, terrassen (overdekt als het nodig is), toiletten voor de hoge nood en natuurlijk leuke bezoekers. Elektriciteit is tegen een meerprijs beschikbaar en moet vooraf worden aangevraagd. Onze marktmeesters verzorgen de coördinatie en logistiek ter plekke en wijzen je naar de kraam waar je zelf de “slingers” mag ophangen om de markt tot leven te brengen.

Afmetingen kramen

Lengte: 4 m
Diepte: 2,50 m
Hoogte: 2,50 m
Diepte tafel: 1,10 m
Grond naar tafel: 70 cm
Grond naar bovenzeil: 1,90 m

Ook niet onbelangrijk

Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je je inschrijft. De prijs voor deelname verschilt van locatie tot locatie maar ligt gemiddeld tussen €79 – €97 excl. btw en eventuele stroom. De exacte prijzen vind je op de inschrijfformulieren. Als je nog vragen hebt of iets onduidelijk vindt, stuur ons dan even een mail.

Contact