Ondernemen op de Pure Markt

 We zijn altijd opzoek naar de nieuwste foodtrends, vernieuwende concepten en activiteiten die leuk en interessant zijn voor het hele gezin. Heb je iets wat goed bij de Pure Markt past? Meld je dan aan via de inschrijfformulieren. Aan de hand van je inschrijving beoordelen we of je product bij ons concept past en wanneer je op de Pure Markt kan deelnemen. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons of en wanneer deelname mogelijk is.

 

Inschrijven Amsterdam 2019

 

Inschrijven voor 2020 is nog niet mogelijk.

Deelnemers welke in 2019 tien keer of meer hebben deelgenomen aan de Pure Markt ontvangen voor het einde van het jaar per mail de eerste uitnodiging tot inschrijven. Heb je 5 keer of meer deelgenomen ontvang je een week later de uitnodiging. Hierna wordt het inschrijfformulier op onze website geplaatst en kan iedereen een plekje proberen te bemachtigen. Wij verwachten dat het formulier in januari online komt. Heb je dus niet, of minder dan 5 keer deelgenomen in 2019, houd dan onze website in de gaten. De voorlopige data vind je in de agenda.

  • Meer informatie over onze locaties vind je hier

    Locaties

Selectiecriteria

Type product, kwaliteit, herkomst, productieproces, ambachtelijkheid / vakmanschap, vernieuwend, exclusiviteit, seizoen en duurzaamheid.

Faciliteiten

Wij regelen alle ingrediënten voor een sfeervolle en gezellige markt: de kramen, live muziek en entertainment, terrassen (overdekt als het nodig is), toiletten voor de hoge nood en natuurlijk leuke bezoekers. Elektriciteit is tegen een meerprijs beschikbaar en moet vooraf worden aangevraagd. Onze marktmeesters verzorgen de coördinatie en logistiek ter plekke en wijzen je naar de kraam waar je zelf de “slingers” mag ophangen om de markt tot leven te brengen.

Afmetingen kramen

Lengte: 4 m
Diepte: 2,50 m
Hoogte: 2,50 m
Diepte tafel: 1,10 m
Grond naar tafel: 70 cm
Grond naar bovenzeil: 1,90 m

Ook niet onbelangrijk

Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je je inschrijft. De prijs voor deelname verschilt van locatie tot locatie maar ligt gemiddeld tussen €75 – €95. De exacte prijzen vind je op de inschrijfformulieren. Als je nog vragen hebt of iets onduidelijk vindt, stuur ons dan even een mail.

Contact