Ondernemen op de Pure Markt

 We zijn altijd opzoek naar de nieuwste foodtrends, vernieuwende concepten en activiteiten die leuk en interessant zijn voor het hele gezin. Heb je iets wat goed bij de Pure Markt past? Meld je dan aan via de inschrijfformulieren. Aan de hand van je inschrijving beoordelen we of je product bij ons concept past en wanneer je op de Pure Markt kan deelnemen. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons of en wanneer deelname mogelijk is.

Inschrijven voor 2019 is nog niet mogelijk. Indien je één van onze vaste deelnemers bent ontvang je t.z.t. een uitnodiging. Overige deelnemers kunnen zich begin 2019 via onze website inschrijven.

Inschrijven Amsterdam 2018

 

  • Meer informatie over onze locaties vind je hier

    Locaties

Selectiecriteria

Type product, kwaliteit, herkomst, productieproces, ambachtelijkheid / vakmanschap, vernieuwend, exclusiviteit, seizoen en Duurzaamheid.

Faciliteiten

Wij regelen alle ingrediënten voor een sfeervolle en gezellige markt: de kramen, live muziek en entertainment, terrassen (overdekt als het nodig is), toiletten voor de hoge nood en natuurlijk leuke bezoekers. Elektriciteit is tegen een meerprijs beschikbaar en moet vooraf worden aangevraagd. Onze marktmeesters verzorgen de coördinatie en logistiek ter plekke en wijzen je naar de kraam waar je zelf de “slingers” mag ophangen om de markt tot leven te brengen.

 

Afmetingen kramen

Lengte: 4 m
Diepte: 2,50 m
Hoogte: 2,50 m
Diepte tafel: 1,10 m
Grond naar tafel: 70 cm
Grond naar bovenzeil: 1,90 m

Nuttige info

Je hoeft niet ingeschreven te staan bij de KvK. Een marktpas is niet noodzakelijk. Je kan je voor elke locatie en datum naar keuze inschrijven, je bent dus niet verplicht zich voor alle markten en data in te schrijven. Het marktterrein is tijdens de markt autovrij, je kunt meestal gratis parkeren rondom de markt locatie. Je kunt natuurlijk wel met de auto laden en lossen. Je neemt zelf je eigen afval mee. Drie weken voor aanvang van de markt ontvang je per mail onze factuur met een betalingstermijn van 2 weken. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de markt een mail met alle info m.b.t. tijden, plattegrond, spelregels etc.Een aantrekkelijke, volle en nette kraam met enthousiaste verkopers doet het altijd goed. Tips voor het inrichten van je kraam bij slecht weer.

Ook niet onbelangrijk

Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je je inschrijft. De prijs voor deelname verschilt van locatie tot locatie maar ligt gemiddeld tussen €75 – €95. De exacte prijzen vind je op de inschrijfformulieren. Als je nog vragen hebt of iets onduidelijk vindt, stuur ons dan even een mail.

Contact