Ondernemen op de Pure Markt

Inschrijven voor de Pure Markt in 2021 is nog niet mogelijk. Heb je in 2020 vijf of meer keer deel genomen aan een van onze markten ontvang je automatisch een uitnodiging tot inschrijving. Wil je voor het eerst deel nemen houd dan onze website in de gaten en stuur ons een inschrijfformulier zodra deze online komt. Dit zal waarschijnlijk ergens eind januari, begin februari zijn.

We zijn altijd opzoek naar de nieuwste foodtrends, vernieuwende concepten en activiteiten die leuk en interessant zijn voor het hele gezin. Heb je iets wat goed bij de Pure Markt past? Meld je dan aan via de inschrijfformulieren. Aan de hand van je inschrijving beoordelen we of je product bij ons concept past en wanneer je op de Pure Markt kan deelnemen. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons of en wanneer deelname mogelijk is.

  • Meer informatie over onze locaties vind je hier

    Locaties

Selectiecriteria

Type product, kwaliteit, herkomst, productieproces, ambachtelijkheid / vakmanschap, vernieuwend, exclusiviteit, seizoen en duurzaamheid.

Faciliteiten

Wij regelen alle ingrediënten voor een sfeervolle en gezellige markt: de kramen, live muziek en entertainment, terrassen (overdekt als het nodig is), toiletten voor de hoge nood en natuurlijk leuke bezoekers. Elektriciteit is tegen een meerprijs beschikbaar en moet vooraf worden aangevraagd. Onze marktmeesters verzorgen de coördinatie en logistiek ter plekke en wijzen je naar de kraam waar je zelf de “slingers” mag ophangen om de markt tot leven te brengen.

Afmetingen kramen

Lengte: 4 m
Diepte: 2,50 m
Hoogte: 2,50 m
Diepte tafel: 1,10 m
Grond naar tafel: 70 cm
Grond naar bovenzeil: 1,90 m

Ook niet onbelangrijk

Lees onze algemene voorwaarden goed door voordat je je inschrijft. De prijs voor deelname verschilt van locatie tot locatie maar ligt gemiddeld tussen €79 – €97 excl. btw en eventuele stroom. De exacte prijzen vind je op de inschrijfformulieren. Als je nog vragen hebt of iets onduidelijk vindt, stuur ons dan even een mail.

Contact