HOERA! DE PURE MARKT BESTAAT 10 JAAR!

De Pure Markt bestaat 10 jaar, en dat vieren we met een speciaal magazine.

De Pure Markt viert 10-jarig jubileum

Amsterdam – Zondag 26 augustus vierde de Pure Markt haar 10-jarig jubileum in Park Frankendael. Ter ere van het jubileum waren er op de markt allerlei festiviteiten en werd het Pure Markt magazine gepresenteerd. Met live muziek, een knutselkraam, zweefmolen, verjaardagstaart, bubbles, heel veel pure producten en de presentatie van het gratis magazine was het een dag om nooit te vergeten.

10 jaar Pure Markt

Alweer 10 jaar geleden ontstond het idee voor de Pure Markt op een schoolplein in de Watergraafsmeer. Geïnspireerd op de geweldige markten die oprichtster Trienet Kroon bezocht in het buitenland. Een plek om (h)eelijke boodschappen te doen, maar ook een plek om je buurtgenoten te treffen bij een kopje koffie, taartje of een glaasje wijn met een lekker hapje.

Inmiddels is de Pure Markt vanuit het thuishonk Park Frankendael uitgegroeid tot een van de grootste privé georganiseerde markten van Amsterdam. De markt heeft 5 locaties binnen en buiten Amsterdam en op de grootste locatie meer dan 100 deelnemers. Sommige van de deelnemers vieren dit jaar ook hun 10 jarig jubileum. Gelijktijdig met de markt zijn zij gestart als kleine ondernemers met een droom die ze samen tot werkelijkheid hebben kunnen brengen.

Pure Markt magazine met prijzen

Om bij het jubileum stil te staan en iets terug te doen voor de grote schare trouwe bezoekers is er het Pure Markt magazine gemaakt. Het prachtige kleurrijke magazine staat boordevol smakelijke recepten, foto’s, illustraties, weetjes & tips, interviews. Het gratis magazine is verkrijgbaar bij alle deelnemers op de markt en de Pure Markt bar. Als je geluk hebt win je ook nog 1 van de 3 te gekke prijzen, mede mogelijk gemaakt door Hotel V en restaurant The Lobby Fizeaustraat.

BEKIJK MAGAZINE

 

You may also like