De Groene Schoonmaakwinkel

De Groene Schoonmaakwinkel is dé plek voor slimme eco warriors die hun schoonmaakskills willen upgraden zonder de planeet geweld aan te doen.
Op de Pure Markt bieden we een mooi assortiment aan milieuvriendelijke schoonmaakproducten van inspirerende duurzame merken. Bij DGSMW draait het niet alleen om zeep, maar ook om inspiratie en een gezellig fris huis. We hebben een kleurrijke collectie van vrolijke keukentextiel, borstels, toiletblokjes en meer. Alles is fair en duurzaam geproduceerd, dus je shopt met een goed gevoel. Bij DGSMW vinden we dat schoonmaken fun en makkelijk moet zijn. Dus kom gezellig langs en ontdek hoe onze producten je kunnen helpen om meer dan alleen je huis schoon te maken.

De Groene Schoonmaakwinkel

Echoes Lab

Echoes Candle & Scent Lab. is a company who loves nature but does not give up on elegance. While combining natural soy wax and beeswax with unique fragrances which are specially developed for Echoes Lab, we did not use chemicals such as paraffin and phthalate.
That’s how we precisely reflect ourselves as pure as we can.

Echoes Lab

DamPlank

Bijzondere planken en messen.

Door de opstaande randen is de DamPlank geschikt om zonder te knoeien groenten in een pan te schuiven, maar hij is ook handig om een ontbijt mee te nemen naar de tuin bijvoorbeeld. De Pallarès Solsona keukenmessen worden gemaakt in Catalonië, Spanje

DamPlank

Kwekerij Wiering Pure Markt

Kwekerij Wiering

Biologisch gekweekte bamboes, siergrassen, vaste tuinplanten en tuinkruiden, biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost van Bio-Kultura in 40l zakken.
Onze planten worden gekweekt en verkocht in potten. Vooral voor bij- en vlindervriendelijke tuinplanten en tuinkruiden kun je bij ons terecht.
De kwekerij is op afspraak te bezoeken. Eventueel kan in overleg worden bezorgd.

Kwekerij Wiering

Buitenlandse Zaken the African Connection, prachtige accesoires

Buitenlandse Zaken

Sfeermakers, mooimakers en handigheidjes voor thuis en onderweg. Buitenlandse Zaken maakt tassen, kussens, schorten en tafelkleden van onder andere Afrikaanse, Franse en Spaanse stoffen. Je vindt er ook sieraden, Franse zeep, servetten, en accessoires voor huis en tuin.

Buitenlandse Zaken