Raw Food Feast

Heb je zin in een feestje voor zowel je smaakpapillen als gezondheid? Dan ben je bij Raw Food Feast aan het goede adres! Bij deze lekkere stand kan je je tanden zetten in heerlijke wraps en bagels die met de grootste zorg en passie bereid zijn. Deze pure feestgangers zijn raw, vegan, olievrij, glutenvrij, sojavrij, vol liefde en een heleboel soul!

De recepten komen uit het boek Raw Food Feast – Vibrant Health Through Living Foods. Natuurlijk is dit smakelijke boek ook verkrijgbaar, zodat je voortaan de lekkerste gerechten aan jezelf en lieve mensen om je heen kan voorschotelen.

Raw Food Feast

Netty Pure Markt

Netty Ginseng

Ik ben Netty en verkoop crèmes op basis van Ginseng en Aloë Vera
Daaraan zijn specifieke kruiden toegevoegd, afhankelijk van het te bereiken resultaat.

Zo is er een crème voor de verzorging van de huid en alle aandoeningen van de huid. Dat wil dus zeggen: hand- en voetcrème, bodylotion maar ook aftersun. Dat komt door de hoog-hydraterende werking van de Ginseng en Aloë Vera en de toegevoegde wondhelende en huidherstellende kruiden als Hop, Zonnebloem, St. Janskruid, Calendula en Centella. Bovendien is ginseng sterk jeukstillend. Dit maakt het product uitermate geschikt bij eczeem, psoriasis, allergie, schimmels, kloven, likdoorns, eelt en een droge, zelfs uitgedroogde huid plus álle vormen van jeuk en insectenbeten.

De andere crème is ontwikkeld voor pijnbestrijding bij aandoeningen van spieren- en gewrichten als artrose, reuma, maar ook onrustige benen, vermoeide benen, koude handen en voeten en niet te vergeten groeipijn bij kinderen etc.

Daarnaast verkoop ik nog een heerlijke dag- en nachtcrème en het vermaarde Slakkenwonder met hoog helende werking.

De crèmes zijn op basis van 100% natuurlijke ingrediënten

Bij bestelling via mijn website, waarop alle prijzen vermeld staan, ontvangt u , indien gewenst, een uitgebreide beschrijving.
U kunt mij mailen op info@netty-ginseng.nl
of mij telefonisch benaderen 06 – 22 19 80 98.

Nety Ginseng