De siropen van Suboro

SUBORO

Bij Suboro maken ze de eerste èchte karamelsaus van Nederland, met zorg samengesteld uit de mooiste ingrediënten. Suboro tovert ijs, pannenkoeken, yoghurt, fruit of een andere favoriet, moeiteloos om tot een traktatie van een volgend niveau.

Suboro

The Matcha Man

Als liefhebber van Japan en Japanse thee had ik me tot doel gesteld de allerhoogste kwaliteit Ceremonial Matcha naar Nederland halen voor jullie en dat is gelukt. Ik ben er enorm trots op en ben benieuwd naar jullie mening. Kwaliteit wint altijd. Ik deel mijn liefde voor Japan en Japanse thee graag met jullie.

The Matcha Man

Foto van de paddenstoelen van Puur Paddestoel

Puurpaddestoel

Wij bieden een uitgebreid assortiment van verse en gedroogde paddenstoelen, waaronder champignons, shiitake, oesterzwammen, kastanjechampignons, en meer. Daarnaast hebben we diverse paddenstoelproducten zoals paddenstoelenmix, bouillon, pasta, en risotto. Ontdek ook onze heerlijke soeppakketjes en verrukkelijke jams, gemaakt van een scala aan paddenstoelenvariëteiten.
Kom genieten van smakelijke gerechten en ontdek de veelzijdigheid van paddenstoelen in onze productenlijst!

Puurpaddestoel

Foto van chilli chan product dat als een druif wordt opgegeten

CHILLI CHAN’s

Introducing Eyan – a passionate foodie born in Hong Kong, raised in Sydney, now residing in Amsterdam. Despite trying all the chilli oils and Taiwanese noodles in Asian supermarkets, none tasted like home. The concept of Chilli Chan’s started during the 2021 lockdown. Eyan desperately craved home-cooked food and couldn’t have any, so she took some recipes from my mum and sister and created her own version with a modern twist. Encouraged by family and friends, she is excited to share her products with you.

Products: Crispy Chilli oil, Chilli Vinegar, Hot honey, Chilli Peanut butter and Chilli Chan’s Noodles!

Chilli Chan’s

JOCY Amsterdam

Bij JOCY, een gezellige lunchroom aan de Wibautstraat, vind je een scala aan huisgemaakte lekkernijen die zowel het hart als de smaakpapillen veroveren. Met zo min mogelijk geraffineerde suikers, maar wel proteïnerijk en veganistisch.Probeer bijvoorbeeld onze bestseller, de Banana Walnut Protein Cake, boordevol eiwitten voor een voedzame traktatie. Of geniet van de verrukkelijke dadelbonbons met pure chocolade. Naast zoete verleidingen bieden we ook een selectie van (kruiden)thee en kruidenmixen voor heerlijke lattes. Bij JOCY draait alles om het delen van liefde voor voeding, met een focus op smaakvolle, plantaardige lekkernijen die zowel goed zijn voor jou als voor de planeet.

JOCY

urban bakers

URBAN BAKERS

Urban Bakers is een ambachtelijke bakkerij, waar vol passie en met ruim 15 jaar ervaring, brood en banket gebakken wordt. De nadruk ligt op terug naar de basis en natuurlijke ingrediënten tot hun recht laten komen. Daarom gebruiken we alleen plantaardige ingrediënten, letten erop dat zoveel mogelijk biologisch is en halen we het bloem direct bij de molen in de omgeving. Onze broden worden gemaakt met een eigen ontwikkeld zuurdesem, die mild is van smaak.

Urban Bakers