urban bakers

URBAN BAKERS

Urban Bakers is een ambachtelijke bakkerij, waar vol passie en met ruim 15 jaar ervaring, brood en banket gebakken wordt. De nadruk ligt op terug naar de basis en natuurlijke ingrediënten tot hun recht laten komen. Daarom gebruiken we alleen plantaardige ingrediënten, letten erop dat zoveel mogelijk biologisch is en halen we het bloem direct bij de molen in de omgeving. Onze broden worden gemaakt met een eigen ontwikkeld zuurdesem, die mild is van smaak.

Urban Bakers

Zuhal Kookt

Proef de Turkse keuken in al zijn verscheidenheid met echte homemade gerechten!
Zorgvuldig en met passie gemaakt naar echte authentieke recepten.
Al heel lang wil ik laten zien, vertellen, verbinden en mijn passie voor Turks eten en mooie ambachtelijke producten delen en overdragen.

En waar kan dat beter dan op de markt? Kom je ook?
Hoşgeldin – Welkom

Zuhal Kookt

Wheat, pray, love

Bij wheat. pray. love. vind je sappige jackfruit-seitan burgers en smaakvolle seitan sateetjes, vers van de grill; goed als lunch of als stevige snack. Daarnaast zijn er verschillende kant-en-klare seitanproducten te koop voor thuisgebruik. Denk aan Italiaanse balletjes, rendang, gyros, spiesjes en seitanblokken om zelf mee te kokkerellen.

Wheat. pray. love is een Amsterdams bedrijf dat als doel heeft de perfecte seitan te bereiden en te verspreiden. Seitan is een van oorsprong 1500 jaar oude vleesvervanger gemaakt van tarwe. Boeddhistische monniken in het oude China en Japan wisten al dat je, door het zetmeel weg te spoelen uit tarwemeel, de gluten als het ware kunt isoleren. De tarwegluten, oftewel het eiwit van de tarweplant, kun je dan verder stoven, stomen of bakken tot een product dat een vlezige structuur heeft en van nature cholesterolvrij, vetarm en vezelrijk is. Het doel van dit klein Amsterdams bedrijfje is om Amsterdammers, of ze nu vaak, weleens of nooit vegan eten, kennis te laten maken met homemade seitan: goed voor mens, dier, planeet, en zélfs voor de portemonnee!

Wheat, pray, love

Raw Food Feast

Heb je zin in een feestje voor zowel je smaakpapillen als gezondheid? Dan ben je bij Raw Food Feast aan het goede adres! Bij deze lekkere stand kan je je tanden zetten in heerlijke wraps en bagels die met de grootste zorg en passie bereid zijn. Deze pure feestgangers zijn raw, vegan, olievrij, glutenvrij, sojavrij, vol liefde en een heleboel soul!

De recepten komen uit het boek Raw Food Feast – Vibrant Health Through Living Foods. Natuurlijk is dit smakelijke boek ook verkrijgbaar, zodat je voortaan de lekkerste gerechten aan jezelf en lieve mensen om je heen kan voorschotelen.

Raw Food Feast

Chilisaus.eu

International hot sauces – heat levels 1 to 20 – taste and try as many as you can handle..

Wide range of sauces to cook with, to dip in, oils for pizza.
Carolina Reapers, spicy salts & herbs, bbq seasonings and gift packs.
Not available in supermarkets.
Fresh, natural ingredients.
Vegan, non gmo, no additives or preservatives

Chilisaus.eu

Paulies Ginger

Paulies Ginger, wat is het? Het is een veelzijdige gemberdrank met 100% biologische ingrediënten. PAULIES GINGER maakt gebruik van hoog kwalitatieve gember, citroen, kurkuma, kruiden en specerijen. Een echte smaaksensatie, alcoholvrij en een feestje om te drinken.

Paulies Ginger

All Greens

All greens – Vegan patisserie, omdat het gewoon heel erg lekker is! Het is mijn passie om met fruit, groente, granen en noten de lekkerste patisserie te bakken, daar laat ik jullie graag van meegenieten. Op de markt of in de webshop, gratis thuis bezorgd in Amsterdam.

All Greens