At T-Rex Sauces, we’re all about flavor, not just heat. We’re dedicated to picking only the best ingredients to make sure every mouthful of our sauce is bursting with delicious taste. We take the time to craft each batch with care, ensuring that the flavor and texture are just right for a truly enjoyable culinary experience in every bottle.
Heerlijke, kleurrijke en altijd verse pizzas.
Gebakken in een houtoven op 400 (graden).
Geserveerd in een sprankelende omgeving.
Bereid met liefde, passie en funky vibes!
B your pizza!
Als liefhebber van Japan en Japanse thee had ik me tot doel gesteld de allerhoogste kwaliteit Ceremonial Matcha naar Nederland halen voor jullie en dat is gelukt. Ik ben er enorm trots op en ben benieuwd naar jullie mening. Kwaliteit wint altijd. Ik deel mijn liefde voor Japan en Japanse thee graag met jullie.
Urban Bakers is een ambachtelijke bakkerij, waar vol passie en met ruim 15 jaar ervaring, brood en banket gebakken wordt. De nadruk ligt op terug naar de basis en natuurlijke ingrediƫnten tot hun recht laten komen. Daarom gebruiken we alleen plantaardige ingrediƫnten, letten erop dat zoveel mogelijk biologisch is en halen we het bloem direct bij de molen in de omgeving. Onze broden worden gemaakt met een eigen ontwikkeld zuurdesem, die mild is van smaak.
De leukste barista’s in de mooiste koffiekar maken de heerlijkste koffie, thee en chocolademelk.
All greens – Vegan patisserie, omdat het gewoon heel erg lekker is! Het is mijn passie om met fruit, groente, granen en noten de lekkerste patisserie te bakken, daar laat ik jullie graag van meegenieten. Op de markt of in de webshop, gratis thuis bezorgd in Amsterdam.
Their journey began in 2015 with the production of fermented cider. Subsequently, having achieved plant-based chef certification, Ferment Fabriek expanded its range to encompass a diverse array of plant-based fermentations. They set up their first market table on the Haarlemmerplein, with the goal of not just selling but educating the public about the health benefits of probiotic fermented foods.
Along with growth came the desire to increase their sustainability. This includes their production kitchen being run on solar power, transport of products & deliveries being done by electric cargo bike, and the majority of the vegetable scraps being composted.
Presently, their production line features both vegan and non-vegan kimchi, which combines traditional recipes with various culinary ingredients and flavors. Additionally, they offer water kefir, kombucha, and other probiotic beverages.
When in seasons, the Ferment Fabriek’s widely adored New York Deli Dills, a type of fermented gherkin pickle, can be enjoyed in either spicy or sour variations.
Among their notable specialties are aged or dried products such as black garlic and black limes, hot sauces, hot honey & infused honey, mustards, vinegar, and an assortment of other unique items.
Aangenaam, wij zijn Martien en Agnieszka Olsthoorn. Samen met onze kinderen Emily en Olivier wonen en werken wij in het tuindersgebied Nieuw Amstel, middenin het Groene Hart. Wij kweken op onze dynamische, duurzame kwekerij al 25 jaar pompoenen.
Authentic Asian Flavours
We strive to bring you a selection of South East Asian falovours with our freshly cooked dishes that you can enjoy at the market or in the comfort of your own house!
Dankzij de passie en liefde die Martin Bootsman elke dag weer stopt in het produceren en ontwikkelen van onze broden, hebben wij met elk Luscious Loaf een uniek, eigentijds en lustopwekkend product om heerlijk van te smullen. Voor de lunch, als avondmaal of gewoon met een lekker glas wijn: je vindt altijd een genietmoment voor dit zinnenprikkelende brood.