Lekkers uit Hongarije

Eten&Drinken / Pure Markt-plaats

Natuurlijk hadden we ons, net als jij, enorm verheugd op de eerste Pure Markt van het seizoen. Al weken waren we aan het aftellen en oh wat hadden we er weer veel zin in. Helaas liep het allemaal anders en zijn we nu allemaal genoodzaakt zoveel mogelijk binnen te blijven. En dat betekent dus ook dat je nog langer moet wachten op onze overheerlijke SZMAAK! PusztaBraadworstjes en Mangalicaburgers.
Maar niet getreurd, want je kunt ze natuurlijk ook gewoon online bestellen. Alles wordt bevroren ingepakt in een coolpack met koelelement en netjes bij je thuis afgeleverd zodat je ze zelf kunt bakken en alsnog volop kunt genieten van die overheerlijke omjevingersbijoptevretenzolekkere PusztaBraadworst of Mangalica burger! Natuurlijk kun je via de webshop ook alle andere producten bestellen.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer live, tot die tijd blijf vooral gezond!

Naast Hongaarse wijn importeren wij Hongaarse delicatessen als de wereldberoemde Gyulai en Csabai kolbász, Pick salami, salami van Mangalica en Szürkemarha, diverse ingemaakte groenten (savanyúság) en kruiden.

Lekkers uit Hongarije