Natuurlijke Deo

Beauty / Eten&Drinken / Pure Markt-plaats

50% korting op verzendkosten!
Ook wij zijn helaas voorlopig even niet ‘live’ te ontmoeten, de geplande markten gaan niet door en ook steeds meer verkooppunten sluiten hun deuren. Maar…. in onze webshop kun je natuurlijk gewoon terecht! Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft, betalen we tijdelijk de helft van jouw verzendkosten. Bestel je 3 potjes of meer, dan betaal je helemaal geen verzendkosten!!

Wil jij een deodorant die ervoor zorgt dat je de hele dag fris ruikt, verzorgend is voor je huid en geen schadelijk aluminium bevat?
Dan is dit de deodorant-crème voor jou! 100% natuurlijke ingrediënten in een duurzaam glazen potje. Zowel geschikt voor mannen, vrouwen als ook voor pubers.

Samenwerken tegen droge handen
Daarnaast hebben we de handen ineen geslagen met Danya van Onverpakt om te kijken wat wij in deze crisisperiode nog meer kunnen doen en betekenen. Op dit moment wast iedereen meerdere malen per dag zijn of haar handen, super goed maar een gevolg is hele droge handen. Hoe fijn zou het zijn om hiervoor een natuurlijke verzorging te kunnen aanbieden. Dus we zijn aan de slag gegaan en we hebben ontdekt dat de ingrediënten die we al in huis hebben zo verzorgend zijn en daarmee ook interessant voor handverzorging! Dus… je ontvang nu bij een deo bestelling, gratis een mini lotion bar in de vorm van een hartje, als hart onder de riem en om je handen heerlijk zacht te houden. Deze zijn tevens ook los in onze webshop te bestellen.

 

Natuurlijke Deo