Finca Forata

Eten&Drinken / Pure Markt-plaats

Alle prachtige markten waar wij al jaren aan deelnemen zijn voor de komende tijd, helaas maar terecht, geannuleerd. Wij leven mee met onze collega’s en de organisatoren, en hopen iedereen snel weer de hand te mogen schudden.

Onze gedachten gaan zeker ook uit naar onze trouwe klanten die, misschien wel gekluisterd aan huis, constateren dat de bodem van hun lekkere Finca Forata Olijfolie in zicht is.

Geen probleem!
Het vrachtverkeer uit Spanje mag nog steeds de grens over, en naast onze verse voorraad is er nog een extra buffer onderweg.

Bestel je voor 15:00 uur in onze webwinkel, dan gaat je pakket diezelfde dag nog mee met DHL.

En woon je in het Groene Hart van Zuid Holland dan is onze Olijfolie flessen Automaat dichtbij, op de Hoogeveenseweg 14 in Hazerswoude (aan de N209).
Je bent dagelijks tussen 7:00 en 22:00 uur welkom om een flesje (0,75ltr, 2ltr en/of 5ltr) uit de muur te trekken. Uitsluitend PIN betalingen.
U komt hierbij niet in contact met andere mensen, en wij ontsmetten het keuzescherm, het PIN apparaat en de deurtjes van de automaat zeer frequent.

Wij willen jullie hierbij hartelijk danken voor de trouwe klandizie en wensen iedereen veel warmte en gezondheid toe de komende periode.

Hartelijke groet,
Ineke & Erik
info@finca-forata.com
06-21625096

De olijven voor de Finca-Forata-olijfolie worden elk jaar in november door een gezellige ploeg plukkers met passie geplukt en elke avond vers afgeleverd bij de Coöperativa “Virgen de los Desamparados” in Yátova (provincie Valencia, Spanje).

Finca Forata