Dave's Koffiebranderij

Eten&Drinken / Pure Markt-plaats

Koffiebonen
Wij branden koffiebonen met passie en liefde en zijn jouw online koffiewinkel. Naast smaak vinden wij het ook belangrijk dat de koffieboeren de natuur eerlijk behandelen en dat zij een eerlijke prijs voor de koffie krijgen. Bij de meeste van onze vers gebrande koffiebonen kun je zien welk percentage van de inkoopprijs naar de boeren gaat. Onze koffie is minimaal fairtrade.

Thee
Altijd mooie losse thee willen hebben? In onze webshop vind je meer dan 60 soorten kwaliteitsthee. Pure thee, thee met een smaakje of infusies (rooibos, kruiden).

Chocolade
Jezelf verwennen met een mooie chocolade. Niet die uit de supermarkt om de hoek, maar eerlijke en vooral lekkere Bean-to-Bar chocolade. Chocolade waar de maker van de reep alle stappen in het proces zelf doet. Die chocolade hebben wij! Onze chocolademakers komen o.a. uit Finland, Madagaskar, Schotland en de Verenigde Staten en (binnenkort ook) uit Nederland. Kijk op onze site voor het meest recente aanbod.

Wij kopen onze koffies, thee en chocolade zo transparant mogelijk en het liefst biologisch in. Bestel op onze website en maak een account aan om makkelijk opnieuw te bestellen.

Dave’s Koffiebranderij is een microbranderij die begonnen is vanuit de liefde voor lekkere eerlijke vers gebrande koffie. Naast koffie verkopen we ook thee en chocolade.

Dave’s koffiebranderij
www.daveskoffie.nl
www.davesthee.nl