Smoked Egg Europe

Eten&Drinken

Een ‘Smoked Egg’ is een vers eitje, en dus nog rauw. Je kunt het ei gebruiken zoals je een normaal vers ei ook gebruikt. De Smoked Eggs hebben een verrassende smaak. Door het koude rookproces krijgen de eieren een subtiele rookgeur en rooksmaak. De volle unieke smaak geeft een mooie twist aan al je ei-gerechten. Het gerookte ei kan gekookt, gebakken, gepocheerd worden. Of gebruik het in je favoriete gerechten en maak een vegetarische pasta carbonara, een heerlijke quiche of gebruik het ei in desserts zoals pavlova of ijs. De mogelijkheden zijn oneindig.

Daarnaast is een gerookt eitje ook een duurzaam ei. Door het rookproces is de houdbaarheid van het ei vele malen langer. Een oeroude conserveringstechniek in een nieuw jasje. Smoked Egg Europe is een start up. De smoked eggs zijn verkrijgbaar op de Pure Markt, bij een aantal delicatessezaken door het land en bij de rokerij in Drunen zelf.

Voor informatie en recept inspiratie kijk op

Smoked Egg Europe